Berkhout Beach 2024

Op zondag 9 juni a.s. is het weer feest op de oevers van ijsbaan ’t Wijd. Natuurlijk eerst de vaarpuzzeltocht en daarna een drankje en een hapje op het Berkhouter strand.

Voor de kinderen een extra feestelijk programma; met de speciale ‘kidskaart’ krijgen ze iets lekkers te eten, drinken en kunnen ze deelnemen aan allerlei leuke activiteiten.

Voor 18+ is er het gladiatorenspel: wie is de sterkste in onze Romeinse arena?

De snackwagen van ‘De Meiden’ zorgt voor de snacks, dj Cees Weel voor de muziek.

Binnenkort staat de folder met uitgebreide informatie op de site.

Kunnen we schaatsen?

De ijsmeesters meten 6 cm. We komen 2 centimeter tekort om veilig met een grote groep mensen te kunnen schaatsen. Gisteren nog zijn diverse mensen door het ijs gezakt. Daarom nog geen koek en zopie en ijsactiviteiten. Maar de winter is officieel nog niet eens begonnen, dus we hebben goede hoop! Even geduld en doe voorzichtig in de tussentijd.

Let op: Berkhout Beach 2019 op zondag 26 mei!

Pinksteren valt volgend jaar op onze traditionele feestdag langs de oevers van ’t Wijdt. Niet zo handig, dachten wij. Pinksteren verplaatsen lukte niet, dus hebben we Berkhout Beach maar verschoven naar zondag 26 mei 2019. Noteer ‘m in je agenda!

 

Schaatsles voor de jeugd op ijsbaan de Westfries

 

De ijsclub Berkhout heeft de mogelijkheid om kinderen mee te laten doen aan het jeugdschaatsen op de Westfries. Wij doen dit in samenwerking met de ijsclub Avenhorn.

De lessen zijn op zaterdagochtend van 9 tot 10 uur.

De eerste les is half december, de laatste les is begin maart.

 

Kinderen vanaf 7 jaar en die voor december 12 jaar worden kunnen zich hier voor opgeven.

Interesse, bel of mail dan voor 1 november 2014 met: Teeuwis en Gerra Klaij. Tel: 551783.

e-mail: info@ijsclubberkhout.nl